Aktiviteter

Ska ni ha en svensexa eller möhippa? Då har ni kommit helt rätt, vi kommer ge er råd på vad man ska tänka på och trevliga aktiviteter för er. Planera dagen efter vad deltagarna tycker är kul att göra, är de en svensexa eller möhippa ska givetvis dagen anpassat till bruden eller brudgummen. 
Börja med räkna på er budget, det brukar alltid kosta mer än man har beräknat. 

Det finns mängder av roliga aktiviteter som passar för alla.

Vill ni ha lite lugnare dag så kan ni välja en lugn upplevelse som tex spa eller escape room där man låser in sig 60 minuter i ett rum och ska lösa gåtor för komma ut ur rummet. 

Vill ni ha en lite mer fartfylld dag så rekommenderar vi 5-kamp, lerduveskytte, pilpågeskytt eller bowling.

Önskar ni en mer fysisk dag så passar Bumper ball eller Paintball perfekt. Bumper ball är en aktivitet där företaget kan komma till er, man spelar fotboll i stora uppblåsbara bubblor. Paintball känner de flesta till redan och är alltid en väldigt rolig aktivitet. Båda dessa aktiviteter passar perfekt till er teambuilding!

Ni kan även blanda flera events men se till att inte ha för fullpackad dag. Men alltid roligt all lägga till en bastukväll eller hyra en badtunna.

Det finns mängder av akitvitetsidor som ger er mängder av råd, en som ger tips på 6 upplevelser. Tänk på att alltid boka i tid på sommaren är det många som gifter sig och är därför är aktivititerna väldigt fullbokade. 

När det gäller mat kan man välja att grilla eller laga maten själv vilket blir mycket billigare men kräver mycket arbete speciellt om ni är många deltagare. Att steka en gris är alltid uppskattat men tar många timmar. Vill ni göra de enklare för er kan ni alltid beställa mat från en catering sida eller gå på en restaurang. Det finns mängder av bra råd på catering och restauranger på nätet. Välj något som passar er budget.

2 sep 2015